Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
header-verouderde

Verouderde vloeren

Verouderde vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig nieuwe eiken planken die met een speciale techniek zijn behandeld zodat deze vloeren de authentieke uitstraling krijgen van een vloer met een historie.
De prachtige kleuren komen tot stand door verschillende processen.
De vloeren worden afgewerkt met een waterafstotende hard wax olie, wat voor u betekent dat deze vloeren erg makkelijk zijn in het onderhoud en zodoende veelzijdig, sterk en duurzaam.

Origineel Chapel Parket

Onze Chapel collectie heeft een scala aan mogelijkheden. Elke plank is uniek.
Deze vloeren kunnen geleverd worden in massieve eiken planken of samengestelde planken met een eiken toplaag. Deze kunt u naar keuze wel of niet laten verouderen. Variërend van 14cm tot wel 28,5cm breed met een uitgebreide keuze aan kleuren en uitvoeringen. De vloerdelen zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling.

Z-Parket

Onze Z-Parket collectie,
Deze eiken vloeren zijn verkrijgbaar in twaalf prachtige kleuren. Deze unieke kleuren zijn het resultaat van een langdurig en arbeidsintensief proces. Z-Parket ondergaat gedurende vier tot zes dagen maar liefst zes,- in de Z-line, tot twaalf behandelingen in de X-line!
Een schitterend kwaliteitsproduct. Een genot voor het oog!

Nadat u de kleur heeft uitgekozen, wordt de vloer geproduceerd in de uitvoering die u wilt: massief, tapis of samengestelde plank met toplaag. Tevens heeft u de keus voor een robuuste, rustieke, zwaar verouderde bewerking of een strakke, noest vrije, sortering.

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off