Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
header-service

Schuren

Maatparket heeft passie voor houten vloeren! Een vloer moet mooi blijven en toch zal het te zien zijn als er op geleefd wordt en dat mag ook.
Heeft u een huis gekocht waar al een houten vloer ligt of uw eigen vloer heeft gesleten loopvlakken of vlekken die er met het normale onderhoud niet meer uit gaan, dan is de vloer hoogstwaarschijnlijk aan een schuurbeurt toe.
Hoe gaat dat in zijn werk?

Eerst komen wij vrijblijvend bij u langs om de vloer te bekijken. We letten op de houtsoort en adviseren u over de afwerking.
Dan gaan we uw vloer schuren in meerdere schuurgangen en afwerken naar keuze.
Dit kan zijn lak, hard wax olie of impregneerolie.
Heeft u een eiken vloer liggen maar wilt u eens een andere uitstraling dan kan deze bv. met een kleurolie worden afgewerkt. Wat nu erg veel gedaan wordt is de vloer qua kleur zo “onbehandeld” mogelijk laten lijken.
Over de voordelen van lak, olie of hardwaxolie willen wij u graag adviseren. Bovendien hebben wij in de showroom monstermateriaal waar u de verschillende afwerkingen kunt bekijken en aan de hand hiervan de uitstraling kiezen die bij u past.

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off