Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
winkel

Laminaat vloeren

MAATPARKET heeft voor u een stijlvolle selectie gemaakt van hoogwaardig kwaliteitslaminaat. Nieuw in het assortiment, de Impressive Ultra, een volledig nieuwe generatie laminaat vloeren. Vloeren met de meest natuurlijke look en feel, ooit.

We voeren verschillende topmerken zoals Quickstep, Berry Floor, Douwes Dekkers en ons eigen “MAAT laminaat”
In onze showroom hebben we dan ook een uitgebreide collectie.

Het grote voordeel van een kwaliteitslaminaatvloer is zijn lange levensduur en het prettige onderhoud. Alleen de vloer zand,- en stofvrij houden, vilt onder de stoelen en meubels en af en toe een goed uitgewrongen dweil met bij de vloer passende laminaatcleaner.

Wij leggen de vloer graag voor u op een geluid reducerende ondervloer zodat u bij het gebruik nauwelijks lawaai maakt.. een mooie plint naar keuze completeert het geheel.
Kom gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen u precies vertellen waar u op moet letten, bijvoorbeeld als u vloerverwarming heeft.

OOK UW LAMINAAT OP MAAT BIJ MAATPARKET!

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

Aangepaste openingstijden

 
 

 

Vanwege een korte break is onze showroom woensdag, donderdag en vrijdag gesloten en zijn wij woensdag 11 oktober weer open. Heeft u vragen wilt u dan uw mail sturen naar info@maatparket.nl Voor dringende vragen over de lopende werkzaamheden van deze week mag u bellen naar 0356023654. Graag tot ziens, hartelijke groet, André en Baukje Haringsma

 

 

 

 

 

 

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off