Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
winkel

Over ons

André Haringsma renamed 24718

MAATPARKET is een traditioneel ambachtelijk bedrijf, dat dit jaar al 16 jaar bekendheid geniet door de vakmanschap en service. Met hun enthousiasme en klantgerichtheid hebben de eigenaren André en Baukje Haringsma in de afgelopen jaren een uitgebreide en gevarieerde klantenkring opgebouwd.

André, is als jonge ondernemer gestart als meubelmaker en dat is terug te zien in de showroom. Vervolgens ging zijn loopbaan, van het bouwen van blokhutten en tuinhuisjes, via open haarden plaatsen, naar het parket. Het werken met hout en interieur is en blijft zijn passie. Eerst heeft hij vijf jaar in de verkoop en advies van parketvloeren gestaan. In 2002 werd MAATPARKET een feit, de combinatie van contact met de klant maar ook zelf mooie vloeren maken.

13-12-13 133 renamed 15336Baukje heeft de opleiding gevolgd voor juwelier en heeft in dit vak een jaar of 15 bij verschillende juweliers met veel plezier, in de verkoop gestaan. Tot Maatparket.. Toen ging haar verkoop van goud naar hout en dat doet zij met evenveel passie.

Daarom bent u van harte welkom in de showroom aan de Zandvoortweg in Baarn, om alles te horen over de grote verscheidenheid aan houtsoorten, hoe die gelegd en onderhouden kunnen worden en wat gelet op uw wensen het meest geschikt is voor uw specifieke woonsituatie.
U kunt bij MAATPARKET rekenen op een eerlijk advies, zowel wat de keuze voor de vloer betreft als de afwerking en het onderhoud.
Uw huis verdient een vloer van MAATPARKET!

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off