Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
header-ambacht

Ambachts vloeren

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar duurzaam vakwerk, bent u bij MAATPARKET op het juiste adres. Wij kunnen u van harte, de tapis vloer of ambachtsvloer aanbevelen. Deze manier van leggen kenmerkt zich door de unieke bevestigingsmethode. Op ambachtelijke wijze worden de houten tapisdeeltjes, één voor één geplaatst op een daarvoor geschikt gemaakte ondervloer. Na het plaatsen wordt de vloer geschuurd en afgewerkt naar keuze. U krijgt daardoor een unieke vloer met een eigen karakter. Alle patronen zijn mogelijk. De meest bekende is natuurlijk de visgraat maar ook de molenwiek en stroken zijn populair.

Bijzonder is dat deze vloeren zich uitstekend lenen voor op vloerverwarming. Door zijn opbouw treedt weinig rendementsverlies op.

Een traditioneel gelegde tapisvloer is zeer duurzaam. De vloer kan meerdere keren geschuurd worden waardoor een levensduur van zeker 50 jaar kan worden behaald.

Bij deze vloer komt het ambachtelijke vakmanschap van MAATPARKET u optimaal ten goede. Van de advisering van de houtsoort en uitvoering tot en met de opbouw en afwerking bij uw thuis. Kom naar onze showroom waar u deze vloeren kunt bewonderen.

[widgetkit id=6]

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off